Menu
Jouw winkelwagen

Oorgaatjes prikken

Eenvoudig, snel, hygiënisch en zonder knal

Wilt u uw oren of die van uw kinderen snel en vrijwel pijnloos met modieuze oorbellen laten prikken? Bent u zich bewust van uw gezondheid en vind u hygiëne belangrijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al 23 jaar prikken wij gaatjes en kunnen zeggen dat we hier zeer gespecialiseerd in zijn. Er is geen minimum leeftijd aan gaatjes prikken bij ons in de winkel. Iedere dag is er iemand aanwezig die prikt. En er hoeft geen afspraak gemaakt te worden.

Wij bij Abstrakt Juwelier in Amsterdam Osdorp bieden een groot assortiment van steriel verpakte oorbellen die gebruikt kunnen worden om gaatjes te prikken in de oren. Het door ons gebruikte systeem garandeert een absoluut optimale hygiëne en steriliteit en voldoet aan alle wettelijke verplichtingen en hygiëne richtlijnen in heel Europa.


- Snel zacht & vrijwel pijnloos
Het stille en vrijwel pijnloze prikken van gaatjes in de oren met een mooie dunne stift.

- Geluidloos
Geen tranen meer; de knal, die kinderen deed schrikken en aan het huilen maakte, is verleden tijd.

- Absoluut hygiënisch
De steriele steker, sluiting en cartridge worden op geen enkel moment aangeraakt. En na eenmalig gebruik weg gegooid.

- Verbeterde genezing
De automatisch juiste plaatsing van de steker in de sluiting evenals het mooie dunne gaatje dragen bij tot een betere genezing.

- Beste materialen
U kunt uit verschillende oorbellen kiezen van de beste kwaliteit, Swarovski stenen, nikkel afgiftevrij materiaal, titanium of 14 karaats goud.

Heeft u nog vragen kom gerust langs in onze winkel om deze te stellen.